Talentchef Pleidrup vil lægge flere lag på NFCNykøbing-anfører Lars Pleidrup glæder sig over sin nye rolle som talentchef i klubben, som han håber at være med til at løfte med hjælp fra sine egne erfaringer. 

Nykøbing-ikonet Lars Pleidrup satte i december sin underskrift på en ny aftale, der samtidig også gav ham stillingen som talentchef i 1. divisionsklubben. 

Den 37-årige anfører tidligere spillet i Superligaen for både AGF og FC Vestsjælland, og i sin nye stabsrolle håber han at kunne bidrage med viden og erfaring fra højeste niveau.

– Jeg skal komme med noget af den viden, som jeg har fra min karriere. Jeg har selv været ungdomsspiller i Nykøbing, og jeg føler, at jeg kan bidrage med noget her. Og så handler det jo også om at være med til at løfte op om alt det, der sker i klubben. 

– Det er så spændende at være en del af det, der sker – både på førsteholdet, men også på ungdomsholdene, og det glæder jeg mig til at komme endnu nærmere på, siger Pleidrup til…Link til kilde