Super GT Danmark – Forrygende start på sæsonen for Casper Røes


I kvalifikationen blev det til en flot 5. plads, og i alle søndagens 3 heats viste den unge fynbo flere prøver på sine evner, og publikum blev forkælet med lækre overhalinger og køligt overblik.


(Foto: Casper Røes Presse)

”Jeg kunne ikke have ønsket mig ret meget mere af denne weekend,” fortæller Casper Røes. ”Vi har til denne sæson valgt at starte eget team op, og det er helt fantastisk at få bekræftet, at vi godt kan selv, og at vi gør rigtig mange ting rigtigt.”

”Heldigvis har jeg sikret mig, at mine super dygtige mekanikere fra sidste år også ville være med mig i denne sæson, og de har en kæmpe andel i weekendens flotte resultater.”


(Foto: Casper Røes Presse)

I weekendens første heat startede Casper Røes fra 4. position – pga. reverse grid systemet, hvor man vender de 8 forreste om – og den position sluttede han også heatet på. ”Jeg fik ikke en optimal start, og jeg røg ned som 5’er inden første sving, men bilen kørte helt…Link til kilde