SportsCar Championship – Jan Magnussen vil overtage mesterskabsføringen i Canada(Foto: Corvette Racing / Richard Prince)


Blot en uge efter sekstimersløbet på Watkins Glen, hvor Jan Magnussen og Antonio Garcia sluttede mindre end et halvt sekund efter den vindende Porsche, er duoen fra Corvette Racing igen klar til kamp. Og igen er der tale om en af de helt store klassiske racerbaner, når IMSA-feltet den kommende weekend indtager Canadian Tire Motorsport Park ¬– af fans blot kaldet Mosport – for to timer og 40 minutters hardcore IMSA-battle.


– Mosport er klart en af mine favoritter. Dem ved jeg godt, at jeg har mange af, men Mosport er en af de særligt hurtige. Den har så meget fart, og med en optimal bil, som du stoler på, kan du køre nogle helt episke omgange. Vi havde en god weekend på Watkins Glen i sidste weekend, selv om vi ikke fik den sejr, vi håbede på. Måske lykkes det i denne weekend. Antonio og jeg vil i hvert fald gøre alt for det, og vi har et team i ryggen, som de seneste løb virkelig har tryllet med strategierne. Hvis…Link til kilde