SportsCar Championship – Jan Magnussen starter i forreste række i 24-timersløbet på Daytona(Foto: Richard Prince)


Jan Magnussen var flyvende i torsdagens kvalifikation til 24-timersløbet på Daytona. Selvom ønsket om en gentagelse af sidste års pole position ikke blev indfriet, lykkedes det alligevel for danskeren at kvalificere GTLM-feltets ældste racerbil, den velkendte gule Corvette C7.R, på en imponerende andenplads i klassen. Magnussen slog således de seneste racerversioner af sportsvogne fra Porsche, Ferrari, Ford og BMW.(Foto: Richard Prince)


– Det var en god kvalifikation, selv om jeg naturligvis hellere ville have sluttet som den hurtigste. Det er et langt løb, og vi har før vundet et 24-timersløb fra de bageste rækker, men det giver en fantastisk motivation at tage en pole. Men jeg er godt tilfreds, selvom min hurtigste omgang ikke var helt ren. Jeg blev nødt til at kæmpe lidt med en Porsche, og samtidig blev jeg nødt til at overhale min teamkammerat Oliver Gavin undervejs. Vores plan om at ’towe’ hinanden og lade slipstrømmen…Link til kilde