SportsCar Championship – Jan Magnussen rykker op i IMSA-mesterskabet efter podieplacering på Mid-Ohio(Foto: Richard Prince)

Jan Magnussen og Antonio Garcia startede fra en syvendeplads og sluttede på en andenplads i søndagens IMSA-løb på Mid-Ohio Sports Car Course. Det stærke resultat betyder, at Corvette-duoen rykker frem til en foreløbig andenplads i det amerikanske sportsvognsmesterskab.

– I forhold til vores kvalifikation er en andenplads et rigtig godt resultat, og ikke mindst for mesterskabet. Løbet blev afviklet på tør bane, hvor vi indtil da primært havde trænet på våd, og til at begynde med, var balancen i bilen ikke optimal. Vi ændrede nogle ting i første pitstop, hvor jeg byttede med Antonio, og efterhånden som asfalten blev fyldt med gummi, blev tingene bedre, forklarer Jan Magnussen.

Danskeren pittede tidligere end resten af GTLM-feltet i det to timer og 40 minutter lange løb, og eftersom ræset først til allersidst blev ramt af gule flag og safetycar, skulle det tidlige kald, sammen med et effektivt arbejde i pitlane, vise sig at blive…Link til kilde