SportsCar Championship – Jan Magnussen åbner sæsonen som hurtigste GTLM-kører på Daytona(Foto: Richard Dole / Corvette Racing)


Jan Magnussen sluttede den traditionsrige ’Roar Before The Rolex 24’ på overlegen vis, da han under søndagens prækvalifikation kørte sin Corvette C7.R over målstregen som hurtigste kører i GTLM-klassen. Præstationen giver en indikation af Corvette Racings styrke forud for 24-timersløbet på Daytona den 26.-27. januar – og samtidig giver det traditionelt teamet mulighed for selv at vælge paddock- og pitlane-garage til selve løbet.


Omgangstiden på 1:42,651 minutter var godt en tiendedel hurtigere end danskerens pole-sættende tid i 2018. Bag ham sluttede rivalerne fra Ford på en anden- og tredjeplads.(Foto: Richard Dole / Corvette Racing)


Udover at kæmpe for den bedste placering i resultatlisten brugte Corvette Racing weekenden på at afprøve forskellige setups og ikke mindst blive klogere på de nye versioner af dækkene fra Michelin. I alt nåede de to gule Corvette C7.R med Jan Magnussen, Antonio Garcia og…Link til kilde