Special Saloon – SSC havde Grand Prix Danmarks største feltDer var næppe mange der tvivlede på Lamborghini fabrikskøreren Dennis Linds evner inden weekenden. Og han levede bestemt op til favoritværdigheden, i sin gæsteoptræden.
(Foto: JJ Media)


Træningen blev kørt allerede fredag eftermiddag, hvor der var lidt fugt i luften og på asfalten, så de første omgange foregik lidt på listefødder, indtil kørerne turde give fuld bundgas. Men der gik ikke lang tid inden en af weekendens gæstekørere, Dennis Lind i Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo gav den italienske tyr fuld gas. Michael Nissen forsøgte at følge med på andenpladsen i samme bilmodel, mens Morten Straarup i Aquila CR1 raceren var den første af de regulære kørere i serien på P3.


Brian Mikkelsen var hurtigst blandt GT-B bilerne, foran Jesper Blom og Claus Klostermann, mens Frederik Normann var den hurtigste Super Touring deltager, foran Morten Christensen og Anders Christensen – det samme efternavn men ikke i familie.Brian Mikkelsen (303) og Rasmus…Link til kilde