Special Saloon – Frederik Normann tog forskud på hollandsk Formel 1-bane


– Jeg havde besluttet at denne sæson også skulle give mig debut i udlandet, og efter at have kigget rundt i et stykke tid, faldt jeg over BMW Challenge, fortæller Frederik Normann, der nåede at få en kort, men oplevelsesrig debut på den hollandske kyst:(Foto: Normann Racing)


– Det var en kæmpe oplevelse at komme til en helt ny bane, og i træningen rykkede jeg to sekunder af omgangstiden på hver eneste omgang. Det er en helt anderledes bane end jeg har prøvet før, med masser af blinde sving og meget højere hastigheder. Flere sving kørte jeg igennem med omkring 190 km/t, lyder det begejstret fra midtjyden.


På trods af de manglende erfaringer kunne køreren fra Rødkærsbro høste en tredjeplads i kvalifikationen – næsthurtigst i sin klasse. Desværre varede glæden ikke længe; en teknisk defekt i starten af det første løb betød tidlig fyraften for Frederik Normann.


– Det var jo en super kvalifikation, men jeg måtte udgå fra det første løb med et…Link til kilde