Rally Monte-Carlo Historique – Syv danske rally teams holder PRE-START på Rally Monte Carlo Historique i Assens den 26. januar.


Det er her muligt at få en snak med kørerne, og samtidigt studere de flotte gamle historiske biler fra 60’erne og 70’erne, inden borgmesteren i Assens, Søren Steen Andersen, kl. 12.45, med et minuts mellemrum, sender bilerne ud på en træningstur i omegnen af Assens.De lokale Assens deltagere i Rally Monte Carlo Historique, Lars Hindsgaul og Arne Pagh sendes afsted fra torvet i Assens i 2018
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)


Det er andet år i træk, at kørerne afholder PRE-start i Assens. I 2018 var torvet fyldt af interesserede tilskuere. I år er aktiviteterne udvidet med yderligere historiske biler. Det er syv deltagere fra den danske FDM DASU Classic serie, som velvilligt stiller op på torvet, dels for at vise deres biler frem for publikum, men også for at køre med på træningsturen i Assens området.God snak, røverhistorie, varm kakao, snobrød og gamle biler er en god kombination ved PRE starten.
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)


Også blandt…Link til kilde