Rally – Den niende Opel Adam Cup bil i DM regi


Rally 
04/05/19 

Køreglæden skal være fundamentet for Rene Pallesen, årgang 1974, bosiddende imellem Kolding og Egtved, efter nogle år i hans meget fine og hurtige, Renault Clio Gruppe DK, så har han besluttet sig til at sadle om, og det til en Opel Adam, i den nye danske, Adam Cup Denmark.

 

Den er sjov, velkørende og en rigtig racer, med fin undervogn og sekventiel gearkasse, og motoren yder lige i underkanten af de 150 heste, på en 1,6 liters maskine.


Her er den Opel Adam som Rene har købt – her i DM1

Og Adam Cuppen, Rene, ’ Jeg har snakket med Lars Magnussen omkring den nye cup, og jeg tror selv på, at min beslutning på mange måder er den rigtige for mig’.

’Jeg har været ude at køre en tur i Adam’n, og jeg må sige, at den styrer og kører fantastisk. Selvfølgelig har den ikke det kraftoverskud som min Renault Clio havde, jeg skal omstille mig til, at holde farten hele vejen, men det er en udfordring, og derudover er der en million andre…Link til kilde