Porsche Super Cup – Mikkel O. Pedersen skifter til italiensk Porsche-team


”Jeg glæder mig virkelig til at skulle ud at køre race igen, og det er der flere grunde til,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Efter at jeg i de to seneste sæsoner har kørt for det tyske Molitor Racing Systems, har jeg fået et tilbud fra det italienske Dinamic Motorsport, som jeg simpelthen ikke har kunnet sige nej til.”


Flere gange sidste år var Mikkel O. Pedersen i tæt duel med Mattia Drudi. Nu overtager han italienerens sæde hos Dinamic Motorsport.


Dinamic Motorsport indsatte sidste år tre biler i Porsche Supercuppen, hvor Mattia Drudi som deres førstekører sluttede mesterskabet på den samlede femteplads.


”Sidste år havde jeg mange gode og tætte dyster med Mattia Drudi, og det er ikke gået ubemærket hen hos Dinamic Motorsport,” vurderer Mikkel O. Pedersen. ”Da det stod klart, at Mattia Drudi ikke skulle køre for dem i år, henvendte de sig til mig for at høre, om jeg ville overtage den ledige plads.”


”I forhold til…Link til kilde