Porsche Super Cup – Mikkel O. Pedersen satte banerekord på Monza


”I både den frie træning og i løbet var jeg hurtigste mand, og den banerekord, jeg satte i løbet, var en forbedring af den eksisterende banerekord med 18 hundrededele,” fortæller Mikkel O. Pedersen. Og ingen af konkurrenterne kom i løbet i nærheden af den omgangstid, han satte.


Mikkel O. Pedersen fanget igennem det hurtige Parabolica-sving på Monza
(Foto: Porsche)

Løbet endte Mikkel O. Pedersen på en fjerdeplads efter at være startet fra position 6 i feltet på 32 biler.


”I første omgang blev jeg nummer fire i tidtagningen,” siger han. ”Da jeg havde fået mit sidste sæt dæk på i tidtagningen, lå jeg helt i front i de første sektorer, men så røg jeg ind i trafik i Ascari-svingene. Jeg måtte slippe gassen kortvarigt, og så blev det i første omgang kun til fjerdebedste tid. Men det var tæt. Jeg var bare 33 hundrededele af et sekund fra pole position.”


”Efter tidtagningen blev jeg sat to pladser tilbage. Ikke fordi jeg fik en…Link til kilde