MotoCross – Strålende start på VM-sæsonen for Thomas Kjer Olsen


Der var masser af spænding og action at komme efter for de danske fans, der fulgte den første af sæsonens i alt 19 VM-afdelinger. Thomas Kjer Olsen og Mikkel Haarup viste begge i Patagonia, at de hører hjemme blandt de bedste motocrosskørere i verden.


Thomas Kjer Olsen kunne være kommet bedre fra start i begge sine heat, men fik på imponerende og sikker vis kørt sig op på 2. pladsen, hvor han sluttede i begge heat. Dette skaffede ham også den samlede 2. plads og en podieplacering på dagen, kun overgået af Jorge Prado, som tog begge heatsejre og dermed også den samlede førsteplads.


Thomas Kjer Olsen udtalte efter løbet:


“Jeg er glad for at starte sæsonen med en samlet andenplads i Argentina. Som kører går jeg selvfølgelig altid efter at vinde, men det er godt at starte sæsonen med en podieplacering. I første heat lavede jeg hjulspin ud af starthullerne, og gav derved mig selv en masse ekstra arbejde. Jeg kæmpede mig op på andenpladsen på 10. omgang,…Link til kilde