Job & handel – SØGES – Team medlem/mekaniker/medhjælper til dragracing team


Team medlem/mekaniker/medhjælper til dragracing team

Hej alle sammen, elsker du duften af dækrøg, racefuel og masser af motor musik, så læs endelig videre

😃 Så blev endnu en 2 plads i DM og 2 plads i klubmesterskabet i dragracing kørt hjem 🎉🎉 Som mange ved, har jeg købt en ny afløser for min trofaste E30, og rykker næste år en klasse op 👍 Team bil parken består i dag af: BMW e36 street modified klasse med 900 hk, og opel Commodore pro extreme klasse med 1000 hk +

For at tingene skal kunne gå op i en højere enhed, søger jeg en eller flere teammedlemmer, som er interesseret i motorsport, jeg søger hjælp til div mekanisk arbejde, på den nye bil , samt hjælp til opligning, film af gennemkørsler osv osv,

Jeg kan ikke tilbyde løn, men afholder alle omkostninger for evt interesserede,fuld forplejning osv,

Jeg forventer at deltage i ca 8-10 arrangementer næste år rundt om i dk og Europa, der vil være div skrue aftener i løbet af sæsonen…Link til kilde