Job & handel – SÆLGES – Trackday BMW 328 E36

Job & handel 
06/09/19 

 


Sælger denne BMW 328 E36 årg 1996.


Den er bygget om til banekørsel med gevindundervogn, justerbar tårnlejer om meget mere. Der følger div. dele med, bla. 4 nye dæk. Jeg bruger den for lidt og derfor sælger jeg den. Har kun kørt en gang i år, og der kørte jeg 1.14.8 på Padborg Park, kan sikkert gøres hurtigere af en bedre chauffør :-)Jeg er ikke selv den store mekaniker, jeg har bare kørt i den, så har i en masse tekniske spørgsmål er det nok bedre at komme og kigge på den.


Pris kr. 28.000,- evt. incl. autotrailer kr. 35.000,-


Seriøse bud modtages.

Kim Jacobsen tlf 26280605
 


 
 Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk


Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte…Link til kilde