Intercontinental GT Challenge – Mikkel Jensen gør sig klar til 24-timersløbet på Spa-Francorchamps(Foto: Mikkel Jensen Racing)

To intensive testdage på en af verdens mest berømte racerbaner er hvad den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen har på skemaet i denne uge. Efter en mislykket indsats i 24-timersløbet på Nürburgring i forrige weekend, er den 24-årige dansker mere end almindeligt opsat på at få revanche i det benhårde belgiske langdistanceløb, som afvikles sidste weekend i juli.

– Det bliver min debut i 24-timersløbet på Spa, og derfor er det enormt vigtigt med de her to testdage. Mine teamkammerater, Nicky Catsburg og Christian Krognes, har tidligere vundet løbet i henholdsvis 2015 og 2018, så jeg er igen rookie i vores setup. Formålet er at blive maksimalt forberedt til løbet, for jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver hårdt, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Danskeren stiller op for det tyske Walkenhorst Motorsport, som er stærkt supporteret af BMW. Det tyske mærke har de senere år domineret podiet i…Link til kilde