Intercontinental GT Challenge – Bathurst 12 Hour: Lovende start for Christina Nielsen i australsk klassiker(Foto: Dirk Klynsmith)

Christina Nielsen, Yelmer Buurman og Mark Griffith starter P7 overall og P2 i deres klasse, når 12-timersløbet på Bathurst flages grønt tidligt søndag lokal tid. Trioen skal med teamet Team Nineteen Corp forsøge at vinde den australske klassiker i deres Mercedes-AMG GT3. Den stærke placering betyder, at holdet starter foran nogle af bilerne fra den hurtigere klasse. I alt stiller 38 biler til start i det benhårde løb på racerbanen nordvest for Sydney.

Mens australieren Mark Griffith fem gange tidligere har deltaget i 12-timersløbet på Bathurst, er både danske Nielsen og hollandske Buurman debutanter på den berygtede racerbane. Og efter to dage med træning og kvalifikation forventer danskeren med de to IMSA-mesterskaber på CV’et et løb af særdeles udfordrende karakter.


(Foto: Dirk Klynsmith)

– Der er nok en af de mest komplicerede baner, jeg nogensinde har kørt på. Der er ekstreme højdeforskelle, ujævnt underlag og hårde…Link til kilde