Formel 4 – Udlandet kalder på Malthe Jakobsen


Skiftet fra den danske Formel 4-serie til løbsserien næsten 10.000 kilometer væk fra hjemmet i Sennels er 15-årige Malthe den første dansker til at tage. Men han er ikke bekymret over at tage de første skridt i dén retning:


– For mig gælder det om at få mest mulig tid bag rattet af en racerbil, og der får jeg rigtig mange kilometer for pengene ved at rejse væk, fortæller Malthe Jakobsen, hvis underskrift har været eftertragtet efter at han viste både talent og engagement da han deltog i seriens sæsonafslutning sidste efterår:– Jeg har ikke været i tvivl om at de gerne ville have mig til at køre serien derovre i år, og jeg havde en rigtig god oplevelse af at køre der sidste år, så jeg er sikker på at det nok skal blive både lærerigt og godt race.


Sidste års vinder af mesterskabet, franske Alessandro Ghiretti, blev for kort tid siden tilknyttet Alfa Romeo F1-teamets juniorhold, så niveauet er bestemt hvor det skal være; Malthe kan se frem til…Link til kilde