Formel 4 – Malthe Jakobsen udtaget til FIA Motorsport Games


Udvælgelsen kommer efter en særdeles stærk sæson i det danske Formel 4-mesterskab, hvor Malthe Jakobsen ved seneste løb på Padborg Park tog mesterskabsføringen med pole position og tre sejre ud af tre mulige. Endnu et lyspunkt på en sæson, der gerne skulle føre til et Danmarksmesterskab:

– Det er vildt stort at blive valgt til at repræsentere sit land; det betyder meget for mig, og jeg ser det som en anerkendelse af det hårde arbejde som jeg har gjort i de sidste par sæsoner, fortæller Malthe Jakobsen, som glæder sig til at stille til start på Vallelunga-banen i Italien, hvor FIA Motorsport Games bliver afholdt – der er blot en enkelt udfordring som skal løses først:

– DASU har ikke uanede midler, så derfor er jeg selv nødt til at finde en del penge, hvis det skal lykkes for mig at komme derned. Der er tale om 25.000 euro … og selvom jeg allerede har fået tilsagn om en del af beløbet, er der stadigvæk lang vej, lyder det fra den 15-årige thybo, som…Link til kilde