Formel 4 DK – Mesterskabsføringen udbygget efter udfordrende Grand Prix-weekendFra starten af weekenden så det ellers ikke prangende ud; omgangstiderne var ikke helt i top under træningen, men i tidtagningen var Malthe tilbage på toppen. Startende på en regnvåd bane var Malthe én af de første kørere til at satse på slickdæk. Det lykkedes at sætte hurtigste omgangstid og dermed sikre sig den bedste startplacering i første heat.


Det første heat var ikke meget at skrive hjem om; Malthe førte fra start til slut og sikrede sig dermed 25 vigtige point til mesterskabet. Til gengæld betød det, at han skulle starte fra femtepladsen. Og dét var en udfordring for thyboen.– Vi fik ikke ramt det helt optimale dæktryk til løbet, så dækkene var svære at arbejde med, fortæller Malthe, som fik kørt sig en enkelt placering frem på trods af dækproblemerne.


Med en fjerdeplads og en heatsejr lagt sammen kunne Malthe starte weekendens sidste løb fra andenpladsen. Efter få omgange betød en konkurrents afkørsel at der blev indsat en…Link til kilde