Formel 3 – Overlegen Frederik Vesti vinder alt


”At starte forrest i alle tre løb betød mere for mig denne weekend end en eller flere sejre. Når jeg tester, ligger jeg konstant på meget hurtige tider i de tre sektorer, som en bane er inddelt. Men at sætte denne ene hurtige omgang sammen er bare ikke det samme som at køre hurtigt under en træning eller test. Det har jeg kæmpet med og været mega frustreret over ikke at kunne få til at lykkes. Igennem lang tid har vi nu arbejdet målrettet på den del. I samarbejde med min driver coach, mentale coach og ingeniør, har jeg fået mit fokus væk fra kun at tænke på denne ene hurtige afgørende omgang til alene at tænke et step af gangen. Et sving ad gangen. At optimere på delmål. Det har jeg udført denne weekend. Og det virkede! For mig har det været en krævende proces såvel køremæssigt som mentalt at stå her og have sat de tre hurtigste tider på en løbsweekend. Og derfor er jeg bare SÅ ubeskriveligt glad!!”

Men også løbene gav Vesti anledning til…Link til kilde