DTC – Michael Markussen klar med eget team i MASCOT DTC


DTC 
15/02/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerkøreren fra Kolding har startet året med forberedelse i udlandet
Igennem en årrække har Michael Markussen, Kolding, været en af de toneangivende kørere i MASCOT DTC, hvor han i 2016 sikrede sig vicemesterskabet. Efter at han fik sin debut hos FP Racing og siden etablerede sig som topkører hos Magnussen Racing Experience, har han besluttet sig for at etablere sit eget team op til 2019-sæsonen.


 

”Gennem mine mange år i MASCOT DTC-serien har jeg haft mit eget setup indenfor det kommercielle område, hvor mit bagland har skabt sig stor erfaring i at servicere sponsorer og VIP-gæster samtidig med, at jeg personligt har fået stor rutine i at arbejde med racerbilen i dialog med ingeniører og teknikere,” fortæller Michael Markussen. ”Derfor har det været naturligt for os, at Markussen Racing i 2019 også kommer til at tage sig af alt omkring racerbilen.”

”Jeg har op til den kommende sæson samlet et mekanikerteam omkring mig, hvor René…Link til kilde