DS3 Cup – Superdebut mod alle odds


Sevel og CMD Motorsport har nemlig valgt at skifte klasse og bil til 2019, og valget er faldet på den stærke dansk/skandinaviske mærkeklasse DS3 Cup, som har kørere fra hele Norden. Derudover kører serien løb i Danmark, Norge og Sverige i løbet af sæsonen.

Netop debut-weekenden var på forhånd den, som Jacob Sevel Andersen selv frygtede mest, for norske Rudskogen er dels en svær bane – og dels havde hverken Jacob eller resten af teamet nogen erfaring med den superflotte bane:

– Rudskogen var den bane, jeg på forhånd frygtede, for jeg kendte intet til den overhovedet. At det så gik sådan her, har absolut givet mig endnu mere blod på tanden i forhold til resten af sæsonen. Jeg håbede, at det ville gå sådan her – men jeg turde virkelig ikke tro på det, griner han.
Podiet


Begrænsede forberedelser til trods, så viste Jacob Sevel formatet, da løbene først kom i gang. Træningerne og tidtagningen gik i store træk med at få den rette…Link til kilde