DS3 Cup – Kenn Bach: Jagten på titlen sættes ind


DS3 Cup 
03/05/19 

Aalborg/Rudskogen: Sidste års DM-finale blev en weekend med et hårdt tilkæmpet DM-sølv for Kenn Bach, men det blev i allerhøjeste grad også startskuddet til jagten på mere. Nu står sæsonstarten for døren, for i weekenden tager Kenn Bach og resten af DS3 Cuppen hul på den nye sæson, og for Kenn Bach er det femte sæson, han er at finde i klassen.


 

Og målet? Det er at forbedre på sidste års titel som runner up:
– Det er jo farligt at blive nummer to… Der er kun én plads op, men rigtig mange at falde ned, så det kan jo næsten kun gå galt, griner han og fortsætter:


– Ej, jeg føler, at jeg er rigtig godt forberedt til i år. Sidste år kørte jeg hele tiden med fornemmelsen af, at jeg fandt mig rigtig fint til rette i bilen, men i år er det bare som om, den er længere inde på rygraden af mig. Det gav godt med årets testlejr i Italien, og det er helt sikkert godt at man er dus med bilen, forklarer han.(Foto:…Link til kilde