DM Rally – Marco Gersager: ”Det var bare ikke min dag”


”Vi lagde ud i et fornuftigt tempo med god speed, men efter de tre første hastighedsprøver og den efterfølgende servicepause synes jeg, at jeg tabte distance til de andre hold i klassen,” siger Marco Gersager.
Marco Gersager og Carina Møller blev udfordret under Suzuki Rally Sorø.
(Foto: Jokum Tord Larsen)”Vores servicefolk klarede tingene til UG, og der var skabt nogle gode rammer om løbet i centrum af Sorø, men det var bare ikke min dag. De dage må man også tage med.”Inden de to sidste hastighedsprøver i Suzuki Rally Sorø indtog Marco Gersager og Carina Møller fjerdepladsen i klassen.”Næstsidste hastighedsprøve gik godt for os,” fortæller Marco Gersager. ”Vi satte fjerdebedste tid på hastighedsprøven, og da den var den såkaldte power stage, sikrede vi os to bonuspoint til Danmarksmesterskabet.””Carina og jeg gjorde klar til sidste hastighedsprøve. Som fast rutine checkede jeg dæktrykket, som var i orden, men vi…Link til kilde