Cardiff-boss er skuffet over Clyne og Liverpool
Cardiff-manager Neil Warnock er meget skuffet over både Nathaniel Clyne og Liverpool efter spillerens skifte til Bournemouth.Nathaniel Clyne rykkede fredag aften fra Liverpool til Bournemouth på en lejeaftale.Cardiff ville også gerne have haft fingrene i den engelske højreback og manager Neil Warnock er skuffet over både Clyne og Liverpool.- Jeg var skuffet over Nathaniel Clyne. Jeg kender ham og gav ham debut. Jeg er skuffet over ham, men også Liverpool for ikke at ringe til mig, siger Warnock ifølge Sky Sports.- Jeg skulle se det på tv (skiftet til Bournemouth, red.), selvom jeg har gjort alt rigtigt og at de havde lovet mig at han ville blive min spiller i denne uge. Det er mangel på klasse, er det ikke?Warnock forklarer videre, at han er skuffet, fordi han missede andre spillere, mens han ventede på Clyne.Link til kilde