British GT Championship – Danske Patrik Matthiesen til Optimum Motorsport og British GTMed GT4 banerekorder på Misano og senest Rockingham, har Patrik over årene bevist at han ikke kun er hurtig, men også en pålidelig co-driver som aflevere bilen intakt og konkurrence dygtig, til sin partner. Og sikkert derfor har der mod sæson afslutningen 2018 været mange spændende tilbud til den nu 20 årige dansker.


Patrik fortæller: igennem årene har jeg været i dialog med Shaun Goff – Optimum Motorsport, og hvis der er et team der har bevist at de kan levere varen er det dem, både i GT3 og GT4. Så vi fik et møde i stand hvor Shaun fortalte om de muligheder der var i et kommende samarbejde mellem os.


Hvad der var yderst interessant for Patrik Matthiesen var at Optimum Motorsport ville indsætte den nye Aston Martin Vantage GT4 til deres 2019 British GT program, samt at planen var at Patrik’s co-driver skulle være den meget erfarne og hurtige tidligere British GT4 Mester, englænderen Mike Robinson, som af flere omgange har arbejdet sammen med Optimum…Link til kilde