Blancpain GT Series Asia – Succes i Japan: Christina Nielsen sikrede podieresultat med Mercedes-AMG på Fuji(Foto: Christina Nielsen Racing)


Christina Nielsen hentede endnu et trofæ hjem til samlingen, da hun sammen med Darryl O’Young og resten af Craft-Bamboo Racing kørte over målstregen på en tredjeplads i søndagens Blancpain-løb på den japanske Formel 1-bane Fuji.


– Suverænt arbejde af hele teamet. At vi kunne starte på en 14. plads og slutte på podiet, skyldes især, at teamet havde arbejdet benhårdt med at give os en optimal version af vores Mercedes-AMG GT3. Vi har kæmpet meget med dæksliddet her på Fuji, men efter lørdagens løb lavede vi nogle ændringer, som gav os en meget bedre bil at battle med søndag, lyder det fra Christina Nielsen.(Foto: Christina Nielsen Racing)


Også i lørdagens løb leverede Christina Nielsen en formidabel indsats, da hun efter at have startet på en niendeplads kæmpede sig godt op gennem feltet, før hun blev påkørt af en konkurrent. Kontakten pådrog bilen så megen skade, at det var umuligt for Nielsen og O’Young…Link til kilde