Blancpain GT Series Asia – Frederik Schandorff i GT3 Blancpain serie


Blancpain GT
Series Asia 

27/02/19 

Endnu en brik i puslespillet for 2019 sæsonen er faldet på plads, nemlig at Frederik Schandorff skal køre GT3 i Blancpain GT Asia series 2019, i en Lamborghini GT3 ved Team VSR, der er hjemhørende i Italien, nærmere bestemt 90 km syd for Bologna. Teamet har tidligere haft kørere som Robert Kubica og senest Sergey Sirotkin igennem deres team. Aftalen har været undervejs noget tid, med forhandlinger med flere forskellige teams, dog var tilbuddet fra VSR svært at sige nej til.
 

”Jeg er super glad for det gode tilbud vi har fået fra VSR, om at køre for dem i GT3 Blancpain Asia serien og samtidig meget ydmyg over for opgaven, samt den tillid min sponsor PR Electronics har vist mig i dette forløb, som tager min karriere op på næste niveau”

”Jeg forventer at vi er stærkt kørende når sæsonen starter, med al den test vi kan nå inden da, i en helt ny Lamborghini GT3. Jeg har allerede været i Italien og teste bilen, som er…Link til kilde