TCR Scandinavia – Marco Gersager: ”Jeg gjorde store fremskridt i Hyundaien”


”Jeg synes, at jeg gjorde store fremskridt i Hyundaien, og både teamet og jeg fik flyttet os meget hen over weekenden,” siger Marco Gersager. ”Fra den træning, vi havde fredag eftermiddag, til vores kvalifikation lørdag eftermiddag, faldt mine tider med 1,8 sekund over 20 omgange. Og i de to løb, vi kørte søndag, kom jeg også tættere og tættere på de bedste.”


Marco Gersager gjorde store fremskridt i Team Hyundai Denmarks i30-racer
(Foto: Jokum Tord Larsen)

TCR Scandinavia køres med kraftigt modificerede standardvogne, og de fleste af de deltagende teams på FDM Jyllandsringen var svenske, som har været med i hele sæsonen.


”Vi kom ind i en topprofessionel klasse, hvor man er klar over, at de svenske teams ikke er med for sjov. At jeg ikke blev kørt fuldstændig baglæns ud af banen, er da positivt. Men set i bakspejlet burde jeg nok have haft en testdag på Jyllandsringen, for jeg tror, at jeg efter 3-4 løb ville kunne være længere fremme,”…Link til kilde