SportsCar Championship – Tangerer rekord: Jan Magnussen til start på Sebring for 20. år i træk


– Jeg er naturligvis stolt over at kunne fejre min tyvende start til et af Amerikas største racerløb, men mest af alt er jeg glad for at være med. Mit første løb på Sebring var mit første møde med langdistanceløb overhovedet, så banen og omgivelserne betyder utroligt meget for mig, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: Richard Prince)

Danskerens debut på Sebring var dog ikke videre succesfuld, eftersom John Nielsen, der var Magnussens første teamkammerat sammen med amerikanske Johnny O’Connell, punkterede og parkerede den berygtede Panoz GT1-R i den hårde mur. Siden har Magnussen dog vundet fem klassesejre i 12-timersløbet – alle for Corvette Racing. Når Magnussen den kommende weekend stiller til start vil han tangere netop Johnny O’Connells rekord for tyve Sebring-starter i træk.

– Løbet har ændret sig meget gennem tiden. Banen er den samme rå og ujævne kombination af asfalt, beton og cement, men bilerne har udviklet sig enormt. Vi kører stadig…



Link til kilde