Rally – Ib Kragh får ny co-driver


”Jeg har besluttet mig for, at det i år skal være Ditte Kammersgaard, som skal være min co-driver,” fortæller Ib Kragh, som i de sidste tre sæsoner har arbejdet sammen med Freddy Pedersen og vundet to Danmarksmesterskaber.


”Freddy har gjort det godt igennem alle årene, og det er ikke, fordi jeg er utilfreds med ham, men jeg føler, at jeg har behov for at få en ny makker. Freddy og jeg har i denne omgang kørt tre sæsoner sammen, men vi havde også en sæson sammen i 2005, hvor vi også blev Danmarksmestre. Vi kender efterhånden hinanden ud og ind, nærmest som guldbrudeparret, hvor den ene ved, hvad den anden tænker. Jeg føler, at jeg har behov for at få en anden stemme i øret, som kan ruske lidt op i mig.”


Efter nogle starter sammen i 2018 skal Ditte Kammersgaard og Ib Kragh køre fuld sæson i 2019
(Foto: Allan Post Christiansen)

Valget af Ditte Kammersgaard er ikke noget tilfældigt valg. Hun havde en række starter med Ib Kragh sidste…Link til kilde