Job & handel – SÆLGES – Danske/nordiske baner til simulatorkørsel


Danske/nordiske baner til simulatorkørsel

Da det er så svært og dyrt at komme til at teste på de fleste danske/nordiske baner, og der i min optik, stadig ikke findes nogen rigtigt gode modeller af banerne udover Jyllandsringen, har jeg fået/er i gang med at få lavet Padborg Park, Ring Djursland og Rudskogen Motorsenter hos en professionel banebygger.

Banerne bliver lavet til Assetto Corsa, fordi jeg synes det pt er den bedste simulator og har den F4-bil der kommer tættest på det vi kører med i DK, men banerne kan selvfølgelig køres med alle de forskellige biler der findes i AC. Jeg kan muligvis levere banerne til rFactor2 også, men lige nu er det AC der har prioritet.


Det koster ca. 30.000Kr ($5000) at få lavet hver bane, så dels for at få lidt af min investering tilbage og dels for at hjælpe andre i samme situation, har jeg besluttet mig for at sælge rettighederne til 3.000 + moms pr bane pr kører.

Dvs for 3.000Kr kan du bruge banen lige så meget…Link til kilde