Intercontinental GT Challenge – Christina Nielsen indgår aftale med Mercedes-AMG-team om deltagelse i Intercontinental GT Challenge


To gange IMSA-mester Christina Nielsen kunne i sidste uge afsløre, at hun efter en stærk indsats i 24-timersløbet på Daytona er blevet tilknyttet Meyer Shank Racing for de resterende fire løb i den amerikanske Michelin Endurance Cup.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Nu kan den danske racerkører så annoncere en solid aftale med britiske Strakka Racing om deltagelse i 2019-udgaven af Intercontinental GT Challenge. Tilslutningen til det Silverstone-baserede Mercedes-AMG Performance Team markerer et skifte fra Nielsens hidtidige fokus på det amerikanske sportsvognsmesterskab og 24-timers Le Mans.

– Jeg er begejstret over at kunne tilslutte mig et team og et mærke, som har bevist, at de er blandt de bedste i branchen. Jeg kørte en Mercedes-AMG GT3 for første gang på Bathurst i februar, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage i den fantastiske bil igen. Jeg elsker nye udfordringer, og dem får jeg masser af med et helt nyt mesterskab, en ny bil og et nyt team,…Link til kilde