Formel 4 – Malthe Jakobsen: Op på hesten og afsted!


Hvor helt almindelige mennesker nok ville have visse betænkeligheder ved at skulle spændes fast i en racerbil med fare for at gentage samme tur, glæder Malthe sig til at komme tilbage bag rattet.


– Ja, jeg glæder mig da helt vildt! Det var en super træls måde at slutte løbsweekenden af på, så jeg skal tilbage og gøre det bedre end sidst, lyder det fra den entusiastiske thybo. For det nytter ikke noget at være bange, når målet er at komme til tops i motorsportens verden:– Det er nok ikke sidste gang, jeg får sådan en oplevelse. Det er en del af sporten, og selvom det ikke er sjovt når det sker, så opvejer alle de andre fede ting klart sådan en tur, lyder det roligt fra Malthe.


Tirsdag sætter Malthe sig endnu en gang i flyet mod Malaysia sammen med sin coach og mentor, Morten Dons, og denne gang får han også følgeskab af en helt særlig person: Mor.


– Jeg tror bare at hun gerne lige vil ud og sikre sig at alting foregår som det skal. Jeg var…Link til kilde