Formel 3 – Frederik Vesti forrygende fra start(Foto: Prema Powerteam)

”Næsten lidt for godt til at være sandt, men jeg kan jo se på pointstavlen, at den er rigtig nok! Min fornemmelse har dog hele tiden været god forud for weekenden. Ud fra de mange tests, jeg har kørt op til sæsonstart, havde jeg et klart indtryk af, hvor jeg stod. Jeg forventede af mig selv at være på podiet i alle tre løb og drømte selvfølgelig om 3 sejre. Jeg fik kun de to, en halvdårlig start ødelagde muligheden for den tredje. Men jeg er super glad og tilfreds, selvom et koblingsproblem ikke gjorde mine starter perfekte”, siger Vesti.


(Foto: Prema Powerteam)

I første løb startede Vesti 3’er bagved sine to teamkammerater Enzo Fittipaldi og Olli Caldwell fra Prema Powerteam. Der var tæt kamp allerede på første omgang, hvor Vesti formåede at komme forbi begge sine teamkammerater. I andet løb tabte Vesti fra en fjerde position starten til David Schumacher, men kom stærkt tilbage og fik indhentet hele 2.5 sekunder på sine to…Link til kilde